tiistai 23. syyskuuta 2014

Tulevaisuus / My future

Minne haluan päästä? Mitä haluan saavutta ja oppia? Mitä vahvuuksia minun tulee kehittää? Mihin heikkouksiin minun tulee kiinnittää huomiota? Mitkä ovat lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteeni?

Minne haluan päästä? 
Noh ainakin pois koulusta, valmistua, saada ammatin ja päästä sitten ehkä jatko-opiskelemaan. Haluan päästä pois lahdesta, nähdä eri kaupunkeja ja eri maita. Ja päästä ehkä töihin tai opiskelemaan ulkomaillekin. Matkustelemaan yleensäkin ja nähdä ja kokea kaikenlaista. 

Haluan saavuttaa 
Hyvän ja mieleisen ammatin ja työn, joissa saan luoda itseäni. Vai miten se sanotaan..
Perheen, oman perheen toivottavasti joskus. Ja haluan saavuttaa onnellisuuden, täydellistä onnellisuutta ei välttämättä ole, mutta semmoisen että enimmäkseen tuntee vain onnellisuutta. On kaikki mitä on kaivannut ja saavuttanut sen täyden onnellisuuden, ja olen tyytyväinen elämääni, valintoihini ja kaikkeen niihin liittyvään. Olen toki nyttenkin, mutta en silti ehkä täysin, mutta suurimmalta osin. 

Haluan oppia
Noh vaikka mitä. Vielä enemmän muiden huomiomista ja auttamista, ja ymmärtämistä, mutta myös sanomaan ei tarvittaessa ja ottamaan ja antamaan tilaa itselleni.  Ja lisää itsevarmuutta ja itseensä luottamista. Sekä sosiaalisuutta ja semmoista rentoa jutustelua ja tutustumista varmemmaksi. Siinä olen huono. Ja vaikka mitä muuta, mutta tällä alalla haluan oppia lisää eri tekniikoita ja malleja ja tyylejä ja mitä kaikkea. Suunnittelua ja luovuutta ja suunnitelmien tuottamista. 

Mitä vahvuuksia minun tulee kehittää? 
Vaikka tarkka olenkin ja huomaan paljon ei-niin-tärkeitä asioitakin, niin silti voisi kehittää tiettyä tarkkaavaisuutta tehdessä, että muistaa merkitä kaikki tarpeelliset merkit kaikkiin kankaisiin yms. Ja kuvamuistia, ei kehittää niinkään, mutta oppia käyttämään hyödyksi vielä paremmin töitä tehdessä.

Mihin heikkouksiin minun tulee kiinnittää huomiota?
Itsevarmuuteen, jotta voisin luottaa itseeni enemmän. Ja uskaltaisin olla vieläkin oma-aloitteisempi, varsinkin koulussa, enkä aina tekisi väärin kun olen uskaltanut olla oma-aloitteinen. Ja stressin ja kiireen sietokykyä pitäisi vielä kehittää, jotta osaa rauhoittua stressin ja kiireen keskellä eikä tulisi niiden takia tehtyä väärin. Sekä jännittämistä, liittyen tuohon edelliseen, ja uusia asioita kohtaan. Sekä ujoutta ja jutustelua, jotta olisi helpompi tavata uusia ihmisiä, luoda suhteita, työn merkeissä ja muuten.

Mitkä ovat lyhyen ja pitkän tähtäimen tavoitteeni?
Lyhyen tähtäimen tavoitteeni on ainakin päästä tämä koulu suoritettua kunnialla loppuun ja päästä muuttamaan omaan kämppään. Tämän koulun jälkeen ehkä sitten seuraava koulu, tai töitä tai ehkä ainakin ensin hieman lomaa. Ja ehkä perhe jos on mies löytynyt siihen mennessä, taai miksei ilman miestäkin.. :-D Ja ehkä sitä muuttamista muualle, suomessa tai ulkomaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti